SPONSORS

 
Welkom op de sponsor pagina van The Duch Barbarians. Wij zijn altijd op zoek naar naar sponsors, die het initiatief willen steunen en een warm hart toedragen. The Dutch Barbarians zijn te vinden op vele nationale en internationale rugby velden en waar zij altijd een opvallende verschijning zijn, waar veel over wordt gesproken. Het team van The Dutch Barbarians is een samenstelling van spelers, die bij diverse rugby clubs in Nederland spelen. TDB hebben geen eigen clubhuis of eigen veld en spelen hun wedstrijden op de velden van de deelnemende clubs. Het bereik is dus groot, daar wij steeds weer elders in Nederland wedstrijden spelen.
Wij vragen als organisatie van The Dutch Barbarians ook de inzet van de ouders. Vele handen maken werk lichter. Zo hebben bijvoorbeeld bij de Carwash actie, Johan van Berkel en Martine Bruyn hun medewerking verleent. Martine heeft de flyer ontworpen en heeft Johan de schoonmaakmiddelen en faciliteiten ter beschikking gesteld, om de auto’s te kunnen wassen en te laten blinken. Check de Initiatieven pagina
Wilt u meer informatie over The Dutch Barbarians en de mogelijkheden, neem dan contact op via de mail: thedutchbarbarians@gmail.com of bel met Mike van Oel op +31 (0) 614 891 398 
The Dutch Barbarians Logo Retina
The Dutch Barbarians polo kan je bestellen in de maten S tot en met XL. Is alleen in The Dutch Barbarian kleuren te verkrijgen, zwart en oranje accenten. Polo’s zijn van uitstekende kwaliteit en goede pasvorm. 
Als je een bestelling wilt doorgeven stuur dan een mail naar thedutchbarbarians@gmail.com of klik op onderstaande button.

Partners van The Dutch Barbarians

3.Turn Over Legends - Vintage - PNG
T-shape rood2d + tekst + ww
Canterbury-logo